Maison Patisson

Maison Patisson

Maison Patisson

Maison Patisson

Welkom bij Maison Patisson

Van harte welkom in onze vakantiewoning “Maison Patisson”. Deze huisregels geven je de nodige informatie over hoe wij het liefst zien dat je met onze gezellige vakantiewoning en haar inboedel omgaat. Hopelijk maken jullie mooie herinneringen.

Vakantiehuis Maison Patisson vind je in de Mgr. Cardijnstraat 10 in Kasterlee. 

 

Algemene regels

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Badhanddoeken op aanvraag 8 €/pp.. Roken alsmede e-sigaretten zijn uitdrukkelijk verboden in onze vakantiewoning en enkel en alleen toegestaan buiten in de tuin. Gelieve de peuken in de daarvoor voorziene asbak te doen.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Je logeert in het centrum van Kasterlee. Wij vragen je daarom de rust van de buren te respecteren. Nachtlawaai is niet toegestaan.

Gelieve niets in de toiletten, de badkuip, wastafels of andere afvoeren te gooien (geen tampons, maandverband, inlegkruisjes, luiers, etensresten, enz.…) Dit kan ernstige verstoppingen veroorzaken.

BBQ is enkel toegestaan op de daarvoor aangeduide plaats. Deze dient na gebruik  gereinigd te worden. Gelieve de warme as in de daarvoor voorziene zinken emmer te doen.

Het is verboden om een frietketel of gourmet te gebruiken in de woning.

De vakantiewoning is geschikt voor een maximum van 8 personen + baby. Dit aantal kan in geen geval overschreden worden.

Het is niet toegestaan om andere bezoekers, waarvoor niet geboekt noch betaald is, toegang te verschaffen tot de woning .

De minimum leeftijd voor het huren van de woning is 27 jaar.

Drinkpartijen, vrijgezellen party’s en dergelijke zijn strikt VERBODEN.

Gratis Wifi en televisie zijn aanwezig in de vakantiewoning.

Het gebruik van de Poolbiljart  is enkel toegestaan voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar onder begeleiding van volwassenen.

Eventuele schade aan de vakantiewoning en haar inboedel zijn ten koste van de huurder en zullen in mindering gebracht worden van de waarborg.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies, schade of ongeval tijdens het verblijf.

Wij zijn steeds beschikbaar tijdens je verblijf als je vragen of hulp nodig hebt.

 

Reservatie en betaling

Je kan telefonisch of via internet reserveren.  Beide manieren zijn bindend. Met deze reservering aanvaard je de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.  Deze overeenkomst vangt aan zodra de boeking door “Maison Patisson” per mail bevestigd is. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van deze bevestigingsmail dient een eerste betaling van 40% van de volledige huurprijs betaald te zijn. Na deze betaling accepteert de huurder de huisregels. De overige 60%  van de huurprijs en de waarborg van 300 € dienen 30 dagen voor aankomst overgeschreven te worden op ons rekeningnummer.

Rekeningnummer op naam van Kristel Meulemans IBAN BE78 0637 6644 0986 BIC GKCCBEBB.

Betaling met kredietkaart is niet mogelijk.

 

Annulatie

Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt 40% van de totale huursom in rekening gebracht. Bij annulering tussen de 30ste en de 14de dag voor aanvang van de huurperiode wordt 60% van de huursom doorgerekend. Bij annulering vanaf de 14de dag wordt dit 80%.  Vanaf 48 u voor aankomst wordt de volledige som ingehouden.  Enkel dringende redenen kunnen aanleiding geven tot annulering van de boeking.  De huurder dient zelf voor een eventuele annulatieverzekering te zorgen.

 

Extra kosten

Extra kosten die in mindering worden gebracht van de waarborg:

Vaatwasmachine ledigen : 10 €

Koelkast/diepvriesvak ledigen en reinigen : 10 €

Vuilnis sorteren en opruimen : 40 €

Ovens reinigen : 30 €

Extra poetswerk indien sterk vervuild : 150 €

Schade en tekorten van de inventaris volgens factuur aankoop.

 

Schoonmaak

De eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs. De woning moet “bezemschoon” achtergelaten worden. Afval dient gesorteerd te worden (karton/PMD/restafval en leeggoed van glas). Indien de woning erg vervuild is zal een extra kost van 150 €  afgehouden worden van de waarborg. 

Koelkast/diepvriezer  en  ovens moeten gereinigd worden indien gebruikt en vervuild.

Vaatwasmachine dient geledigd te worden voor vertrek.

 

Waarborg

De vakantiewoning heeft mooie decoratie- en kunstobjecten en de waarborg dient om eventuele ongelukjes of beschadigingen te vergoeden.  Tijdens uw verblijf worden klachten aangaande de inventaris en bestaande schade aanvaard tot 4 uur na uw aankomst. Deze dienen zo vlug mogelijk gemeld te worden aan de eigenaar.

Ongelukjes kunnen zich voordoen. Onmiddellijke melding van schade voorkomt ergere schade. De huurder is verantwoordelijk voor de vakantiewoning en haar inboedel. Wij verwachten dan ook dat je deze gebruikt als een goede huismoeder/huisvader.

Na uw vertrek gebeurt de controle tijdens de schoonmaak, zo kunnen schade, verlies en/of breuk vastgesteld worden.  Indien de woning in goede staat is achtergelaten en er geen schade is, verlies en/of breuk is geconstateerd zal de waarborg ten laatste binnen 2 weken na uw verblijf teruggestort worden via bankoverschrijving.  Is de schade hoger dan het bedrag van de waarborg, zal er een aanvullende betaling dienen te gebeuren binnen één week na de vaststelling.