Maison Patisson

Maison Patisson

Maison Patisson

Maison Patisson

Over ons

Ooit een refugio voor wandelaars richting Santiago de Compostella, nu een zalig gezellig vakantiehuis. Bij Maison Patisson zorgen we voor een heerlijk verblijf temidden van het groen én in het centrum van het fijnste dorp in de Kempen, Kasterlee. Pak je valiezen, ga op stap en ga naar huis met een koffer vol herinneringen.

Plannen maken naar die ideale vakantiebestemming. Valiezen inpakken en hopen dat je niets vergeet. Reizen. Andere geuren en geluiden. Weer inpakken en weer thuiskomen. Hoe graag we ook op vakantie vertrekken, des te liever komen we weer thuis. In Kasterlee. In ons prachtige, knappe, groene, vrolijke dorpje midden in de Kempen. Hier valt zóveel te beleven en te zien, te ruiken en te horen dat we zelf nog altijd nieuwe plekken ontdekken. En die kans, om Kasterlee te ontdekken, willen we jullie ook geven.

Mijn naam is Kristel en ik heet jullie heel erg welkom in mijn huis.

Vele jaren geleden verbouwden we deze drie rijtjeshuizen tot een knappe gezinswoning. Met veel liefde heb ik, samen met vele helpende handen, opnieuw een kleine renovatie gedaan met dit knusse vakantiehuis als resultaat. Het is de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en genieters.

Kom af! ’t Is hier echt schoon, je zal het zien.

In Kasterlee zijn wij gek op pompoenen. En ik ben gek op vakanties in Frankrijk. Dat maakt van ons huis Maison Patisson. Vernoemd naar een heerlijke pompoensoort. 

Vele groetjes
Kristel en de hele familie